Ons team

Afienus Veenstra

Afienus Veenstra

Eigenaar | Houder

Mijn naam is Afienus Veenstra en ben eigenaar en initiatiefnemer van Lucky Sport en ONS Lucky Sportieve Kinderopvang

Ik ben het bedrijf in 2016 begonnen met het geven van sportworkshops, lessenreeksen en sportieve kinderfeestjes. Van een aantal opdrachten per jaar! Voeren we nu werkelijks lessenreeksen uit in Amsterdam (scholen) en komen er ook nog steeds andere opdrachten binnen als kinderfeestjes.

In het najaar 2017 ben ik begonnen met de voorbereidingen voor de kinderopvang. Een samenwerking aangegaan met Opvang Nieuwe Stijl (ONS) die mij ondersteund in de exploitatie van opvang. Samen met ONS en Janel het beleid geschreven en bepaald wat mijn visie is op de sportopvang. En sinds 12 febr. 2018 gaan we dan echt open.

Mij kun je terug vinden tijdens opdrachten van Lucky Sport of op de groep als pedagogisch medewerker op de Sport-BSO.

Dit bedrijf kan ik niet in mijn eentje runnen. Zo bestaat Lucky Sport | ONS Lucky Sportieve Kinderopvang uit een jong en actief team. Zo hebben we nog een team aan ondersteunende mensen vanuit Opvang Nieuwe Stijl en beleidsmedewerkers, maar een opvang kan niet draaien zonder pedagogisch medewerkers. Zo heeft ONS Lucky een actief team aan pedagogen die ervoor zorgen dat de kinderen een mooie lucky-tijd hebben bij ons op de opvang.


 
 
 
E-mailen
Bellen